PNL… tot mai colorat!

Organizatia penelista liberala devine tot mai pestrita, multi tipi, trecuti pe la mai multe partide si plecati dupa certuri de campanie, intra pe usa liberala si se coloreaza auomat in galben albastru. Interesant de vazut cum se poate coagula o astfel de echipa atata timp cat cele doua partide PNL si PDL, chiar daca au L in coada, nu s-au lipit ci, dimpotriva, s-au respins ca doi magneti.

Conducerea filialei Buzau a Partidei romilor si-a anuntat, marti, sprijinul pentru echipa PNL Buzau la alegerile locale si judetene. „Am fost pâna în prezent doar simple trambuline pentru diverse partide. PNL Buzau ne-a oferit locuri eligibile pe listele de consilieri locali si judeteni si, în functie de rezultate, posturi de viceprimari”, a declarat, marti, în cadrul unei conferinte de presa desfasurata la sediul PNL, Nicolae Serban, presedintele Partidei romilor, filiala Buzau. Totodata, Alin Valeanu, presedintele interimar al PSRO Buzau, prezent la conferinta de presa, a anuntat, tot marti, „demisia din partidul lui Mircea Geoana împreuna cu un foarte mare numar de membri din Buzau si din teritoriu la Partidul National Liberal”.

La rândul sau, presedintele PNL Buzau, Ovidiu Anghel a declarat, în acelasi context, ca, împreuna cu cele doua formatiuni, va face o echipa comuna pentru a învinge PSD-ul, partid care conduce de 26 de ani Buzaul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings