PILIERII INTRA IN ACTIUNE

 5 aprilie 2018, in Sfanta si Marea Joi, Stadionul Printul Ghica din Buzau ingaduieste prezenta pe iarba a rugbistilor de la SCM Gloria Buzau si CSUAV Arad.  Intalnirea are loc de la ora 11.00, contand pentru clasamentul din Divizia Nationala de Seniori, sezon 2017-2018. Intrarea este libera.

  Dupa cum se poate observa din poza de grup parte integranta a afisului de informare, rugbistii adunati in echipa buzoiana, par mai hotarati ca oricand sa faca un meci frumos si totodata un pas spre inalta societate rugbistica.

  Poza de grup- exersata probabil in toamna cu fotoshop de primavara- demonstreaza, pentru cei care nu prea cred, ca exista memorie fotografica. Dupa cum lesne se poate observa, in centrul imaginii se afla trei oameni in negru. La figurat, ei sunt plilierii CSM Gloria Buzau, adica titularii care poarta numerele 1-3 si sunt considerati jucatorii cei mai puternici. La propriu, oamenii in negru sunt, de la stanga la dreapta, Ion Cazan-directorul in misiune la CSM, la mijloc Cristi Ceausel-directorul comitetului director, iar in dreapta Stefan Tudorel Alexandru-seful de sectie care oricand poate face fata gramezilor spontane. Cei trei pilieri ocupa primele trei locuri din ierarhia sportiva buzoiana datorita inspiratiei de a depune CV-ul la resursele umane din  Palatul Comunal. (Dupa meci, revenim cu detalii despre rugby, pilieri si imaginea de imaginat ce se revarsa de la Averescu la urmasii lui Trutulescu).

 

P.S. Nostalgic de felul meu, dupa ce am privit cu maxim interes poza grupului rugbistic de la Buzau, sezonul 2017-2018, am cautat in albumul propriu o poza din anul V de liceu. Este vorba de o poza de grup, ceva mai restrans, centrul fiind ocupat de prof. dr.ing. Serban Ciochina-fost campion european de triplusalt, prinzatori in margine fiind colegii de clasa Octavian Stoica, Mihai Sasu si Nicolae Sisiu, trei mari sportivi care au scris istorie in rugbyul romanesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings