(P)

Bozioru, destinatie turistica de exceptie, este o comună  formată din zece sate: Bozioru (reședința), BuduileFișiciGăvaneleGresiaIzvoareleNucuScăeniUlmet și Văvălucile.

Marian Spătaru vine cu o viziune nouă, orientată către progres, și cu angajamentul ferm de a transforma Bozioru într-o perlă a județului Buzău. Între anii 2016 și 2020, Marian Spătaru a ocupat poziția de viceprimar al comunei Bozioru, timp în care a demonstrat capacități puternice de lider și o viziune strategică pentru dezvoltarea durabilă a localității. În calitate de candidat al Partidului Social Democrat, mă bucur de sprijinul unei echipe puternice și dedicate, formată din indivizi respectați și cu experiență în domeniile lor de activitate. Alături de colaboratorii mei, îmi doresc să realizez o transformare profundă în Bozioru, care va deveni o comună aliniată la standardele europene și orientată spre satisfacerea nevoilor reale ale comunității. În alegerile locale din iunie 2024, îmi propun să devin vocea care va ghida Bozioru către un viitor luminos și prosper.

Priorități pentru Bozioru

NEVOI REALE. ACȚIUNI CONCRETE!

Sunt născut și crescut în Bozioru, deci văd și simt zilnic care sunt problemele care ne dor cel mai tare. Din discuțiile cu dumneavoastră am identificat nevoile urgente ale comunei, iar prioritățile mele în acest mandat sunt următoarele:

– Modernizarea sistemului de apă existent și extinderea acestuia pentru deservirea satelor Râu, Ulmet, Scăeni și Buduile.

– Asfaltarea drumurilor comunale și ulițelor sătești

– Modernizarea zonelor publice care deservesc obiectivele turistice „Trovanții de Ulmet” și „Schiturile Rupestre Nucu

– Îngrijirea spațiilor verzi

– Amenajarea unui loc de joacă pentru copii în curtea grădiniței Bozioru

De mai bine de 12 ani, Bozioru a fost administrat dezinteresat și iresponsabil, fără ca cei care s-au succedat la conducerea comunei să își dorească să se implice cu adevărat în dezvoltarea acesteia. Bozioru a rămas în urmă cu modernizările, ceea ce a dus la o calitate proastă a vieții, poluare și lipsa unui plan de dezvoltare. E timpul să venim cu o nouă viziune și cu o echipă determinată să schimbe lucrurile.

Voi lucra cot la cot cu reprezentanții dumneavoastră în Consiliul Local pentru a veni cu proiecte care să contribuie la creșterea calității vieții tuturor celor care trăiesc, muncesc, își cresc copiii și își petrec timpul în comuna Bozioru.

 

Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Realizat de: SC A&T PRESTIGE PRIM MEDIA SRL

Codul atribuit de AEP: 21240002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings