OPERATIUNEA “SECRETE DE ZIUA NATIONALA”

OPERATIUNEA “SECRETE DE ZIUA NATIONALA”

1 Decembrie , o zi frumoasa , Romania’i mare , libera , preturile au scazut , batranii rad , le’au crescut pensiile , la fel oamenii si copii pe strada , s’au dezghetat salariile si au crescut putin si alocatiile , simt ca intradevar , circula un dor mare de viata , peste tot numai fericire , mie parca’mi crescuse piciorul amputat , nu mai aveam dureri , am sarit in sus de bucuri si am cazut din pat trezindu’ma la realitate ! Totul a fost un vis , am fost si eu cateva clipe fericit ca sunt roman . La multi ani …. Romania !

Buzaul, judet amplasat in bataia vantului turbat, ramane locul unde de adunare a tuturor posibilitatilor. Mai nou, in acest sfarsit de saptamana, prin urbe s-a zvonit ca exista ordin ca de Ziua Nationala, de la marea tribuna de la Casa Alba, sa vorbeasca doar Tase si cu Antonel. Restul sa taca.  Sa fie vorba de o diversiune legata de faptul ca ne aflam in toiul campaniei electorale ?  Sa fie vorba de o operatiune speciala? Reactiile nu au intarziat sa apara.

Sebastian Radu, candidat aflat pe poziția a patra pe lista PSD Buzău pentru Camera Deputaților: „Preşedintele Klaus Iohannis a decis să nu mai invite la sărbătoarea națională a tuturor românilor reprezentanți ai instituțiilor fundamentale ale statului. Urmând exemplul șefului, şi la Buzău, prefectul a hotărât să calce în picioare respectul faţă de cei pe care cetăţenii, în marea lor majoritate, i-au ales să-i reprezinte. Probabil că în curând vor interzice şi armatei să defileze sau să-şi cinstească eroii”, a scris Sebastian Radu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, unul dintre cei care PSD Buzău susține că ar avea interzis la a cuvânta de 1 Decembrie: „1 Decembrie este ziua NAȚIONALĂ a TUTUROR românilor. Din păcate, la București, în disprețul românilor și al respectului față de instituțiile fundamentale ale statului, președintele Klaus Iohannis invită pe cine poftește. La Buzău, ca sa-l mulțumească pe seful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea să-l lase doar pe Teodor Atanasiu să vorbească. PNL vrea să confiște 1 Decembrie și să facă scandal. 1 Decembrie este ziua TUTUROR românilor. Este o sărbătoare. Și un prilej ca politicienii să arate mai multă unitate, să lase la o parte certurile. PSD va participa la această sărbătoare și va asista la ceremonie din mijlocul românilor. Voi sta împreună cu primarul ales al Buzăului Constantin Toma și cu președintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea invitați mai mulți primari din județ. Vom sărbători alături de romani! Vreau să le spun buzoienilor că vom avea grijă ca această manifestare să se desfășoare în liniște, asa cum a fost mereu!”, a scris Neagu pe pagina sa de Facebook.

Cum din partea liberala nu exista niciun fel de reactii, pana vor aparea, voi cita dintr-un articol publicat de un coleg intransigent si apolitic, la data  26 februarie 2006, articol din care se poate desprinde concluzia ca pentru unii, diversiunea ramane un fel de ADN: Operaţiunea “Secrete militare”- Într-un material publicat recent, în acest spaţiu spuneam că afacerea scurgerilor de informaţii militare clasificate către presă e o chestiune de luptă politică. Argumentul meu era că tot scandalul a fost pus la cale prin intermediul serviciilor secrete, iar ţinta este ministrul Apărării, liberalul Teodor Atanasiu. Faptul că aşa stau lucrurile mi-a fost întărit ieri de deputatul Cezar Preda, un fruntaş P.D.-ist care ştie multe şi are acces direct la preşedinţie. În timpul unei conferinţe de presă, deputatul Preda l-a atacat în termeni duri pe liberalul Atanasiu, despre care a spus că ar fi fost bine să-şi fi dat demisia. Pentru că, spune Cezar Preda, este vinovat de scurgerea de informaţii secrete din M.Ap.N. Ceea ce a afirmat vineri deputatul Preda se aşează exact peste ceea ce am scris acum cîteva zile….  În cîteva zile, risc să spun, o să vedem că de undeva va reieşi în presa cotrocenistă că ministrul Atanasiu nu-i în stare să ţină în unitate nişte documente secrete. Deci, demisia! Mama lor de liberali incompetenţi! ….”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings