O fetita de 8 ani a disparut

Politistii din Buzau au fost sesizati, vineri seara, despre disparitia unei fetite de 8 ani si 10 luni din localitatea Bisoca.

Copila a plecat la ora 17:00 catre un camp unde cosea bunicul sau, aflat la 500 de metri de casa, si nu a mai revenit. Politistii cer ajutorul oamenilor pentru gasirea fetei.

Fata ar fi pornit intr-o zona de faneata, unde cosea bunicul sau, insa trebuia sa traverseze o portiune de padure pentru a ajunge la el.

O cheama Ploscaru Nicoleta si are o inaltime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, par saten, prins in coada, ochi caprui, ten deschis, fata ovala.

La momentul disparitiei, fata era imbracata cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant si pantofi sport, rosu cu negru.

“Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care aceasta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie”, au transmis politistii din Buzau.

La acest moment sunt angrenati in cautari aproximativ 60 de politisti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei si paznici de vanatoare. De asemenea, sunt utilizati 2 caini de urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings