NU VA FACETI CRUCE!

NU VA FACETI CRUCE! DE MIERCURI SE SCHIMBA SCHIMBAREA DIN MICRO III

Luni, in jurul pranzului, primarul Toma, impreuna cu cei doi „semiprimari”, a mai facut un tur de onoare prin cartierul Micro III. De data aceasta au parcurs drumul pe jos in directia semnelor de circulatie montate in urma cu doua-trei saptamani, adica pe strada Pietroasele, de la E-uri spre C-uri.

Cand au ajuns in dreptul Scolii 11, localul 2 (locul unde invata elevii de la pregatitoare), cum era ora 12 fara cinci, cei trei au vazut pe viu ce se intampla cand ies copiii de la scoala. Nu stiu cum s-a intamplat, dar fara sa vrea, primarul Toma a mers cativa metri  paralel cu ex-primarul Boscodeala: Tomita pe jos, Bosco in Audy.

 

CONCLUZIA PRIMARULUI TOMA

Dupa ce a facut turul cartierului Micro III, primarul Toma a luat o hotarare definiva si irevocabila: incepand de miercuri, 30 decembrie, se modifica sensul de mers in cartier. Mai exact, pe strada Pietroasele, sensul unic va fi de la strada Chiristigii spre E-uri. Mai clar, ramane ca la inceput….Scuze! Am omis sa precizez ca vantul batea cu viteza de 30km/h (asa scria pe o tabla alba cu scris rosu) din directia Judecatorie catre Politie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings