NU IGNORATI ACEST MESAJ!

         Sunt Mario, am 2 ani si jumatate si astrocitom. Nu prea stiu eu ce este boala aceasta si cu ce se mananca, dar dupa fetele parintilor pare ceva serios. Eu am de gand sa ma bat cu astrocitomul, OZNcitomul sau cum i-or zice. O sa ma bat barbateste, ca un supererou.

    Mario a fost operat pe 04.03.2014, de o tumoare de aprox 25 % din suprafata intracraniana, insa datorita localizarii ei, aceasta nu a putut fi extirpata in totalitate. Dupa operatie starea lui nu a fost intocmai favorabila, era somnolent, cu presiunea intracraniana de 6 ori mai mare fata de normal. In consecinta la data de 06.03.2014 Mario a fost re-operat, fiind montat un drenaj ventriculo – peritoneal cu valva reglabila.

      Rezultatul biopsiei ne-a daramat efectiv –  Astrocitom pilocitic cu zone pilomixoide, rezultat confirmat si de Institutul National Victor Babes, avand un indice de proliferare ridicat si o angiogeneza bogata. Suntem oameni obisnuiti, fara pregatire medicala. Ni s-a explicat ca astrocitomul este o tumoare intracerebrala voluminoasa, ce determina hidrocefalie asimetrica la nivelul ventriculilor si ca nu e de glumit cu partea de tumoare ramasa.

      Am cautat si ne-am interesat peste tot in tara, in afara tarii, de o clinica unde ar putea fi operat/tratat de restul tumoral, intrucat doctorii ne-au spus ca in Romania, fara aparatura care sa monitorizeze nervii, riscurile sunt coplesitoare. Din pacate, tratamentul in afara tarii presupune costuri extrem de mari pentru noi, doi oameni obisnuiti, costuri ce se ridica la fabuloasa suma de peste 45.000 euro, conform raspunsului primit din Germania – Hanovra, de la clinica INI, bani pe care trebuie sa i strangem in cel mult o luna de zile.

        Noi luptam alaturi de Super Mario, dar uneori supereroii, pentru a invinge, au nevoie de ajutorul vostru. Astrocitomul fiului nostru nu are timp pentru ca sistemul romanesc de sanatate, bolnav iremediabil de prea mult timp, sa-si revina.

       Impreuna cu voi, oameni cu suflet, poate parinti ca si noi, care nu pot ramane indiferenti la un asemenea caz suntem siguri ca vom putea strange suma necesara pentru a-i reda sansa la o noua viata! Orice suma, oricat de mica este binevenita!

      Toate investigatiile si actele medicale le puteti gasi pe blogul si facebook ul lui scrise mai jos.

Florentina si Marian Tanase,

 

RON       RO54INGB0000999903691759

EURO     RO51INGB0000999904277693

Deschise la ING Bank

Titular conturi Tanase Marian, CNP  1810217100155

 

CONTACT

Tanase Marian    +40 742 204 043

Tanase Florentina  +40 732 113 578

http://marioalextanase.ro/

https://www.facebook.com/HELPMARIOALEXANDRUTANASE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings