NIMIC INTAMPLATOR

10 noiembrie 2017, vizita „intamplatoare” a senatorului Eugen Teodorovici la podul Vadu Pasii. A luat pulsul lucrărilor și s-a declarat satisfăcut de stadiul acestora. Și chiar dacă această ultimă fază a proiectului nu mai e legată de numele său, senatorul consideră că reabilitarea podului de la Vadu Pașii reprezintă o promisiune onorată.
Teodorovici le-a declarat reporterilor Focus TV: “Este tipic pentru noi, romanii, sa avem birocratie excesiva, au fost si orgolii, din pacate, nejustificate. Asta este! Am avut banii, am avut tot si am stat 4 ani ca sa inceapa o lucrare de acest tip. Ma bucur ca astazi au inceput lucrarile la acest pod. Termenul de finalizare, asa cum am spus, este, prin contract, anul 2019. Din negocierile cu constructorul au dus termenul la noiembrie 2018. Un asfel de obiectiv este util pentru toti buzoienii ,in special pentru cei din Vadu Pasii.”
Senatorul PSD a promis că se va întoarce la Buzău și, chiar dacă în percepția publică realizarea investiției nu este asimilată numelui său, fostul ministru consideră că și-a îndeplinit promisiunea față de buzoieni: ,,Numai cei naivi se pot gindi ca acesta nu este, totusi, proiectul lui Teodorovici. Este promis de mine cu incapatinare. Eu, in campania electorala din 2012, imi aduc aminte, chiar din partea unor colegi mi se spunea sa nu mai promit acest pod.Am spus “Nu! Trebuie sa promiti ca-l facem pentru, ca pentru buzoieni, este foarte important.” a mai zis Eugen Teodorovici.

 

16 ianuarie 2018, dupa noaptea in care premierul Tudose, de buna voie si nesilit de nimeni, a demisionat, numele lui Eugen Teodorovici a fost printre primele vehiculate in mandataului doamnei premier Dancila.

Sa intelegem ca vizita din noiembrie a lui Teodorovici nu a fost o intamplare intamplatoare si ca de atunci era pecetluita soarta guvernului Tudose ?

“Nimic întâmplător” aflai din şcoală
Şi m-am convins c-aşa-i pe pielea mea:
O cruce meşterisem cu migală,
Iar oamenii m-au… răstignit pe ea.

epigramă de Goethe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings