NEAGU SI FIII…

Consilierii judeteni, convocati prin  Ordin al Prefectului, au jurat si si-au desemnat alesii.  In consecinta, din 22 iunie, CJ Buzau, are ca presedinte pe Petre Emanuel Neagu, iar ca vicepresedinti pe Petre Adrian Robert si Lungu Romeo. Dupa cum se vede, experimentatul Petrus Neagu este cel care va conduce judetul si in acelai timp are menirea de a se ocupa de cei doi “fii”, tineri asistenti din “Generatia Facebook”

 

„Avem o responsabilitate foarte mare. De data aceasta, grupul de consilieri, mă refer la grupul PSD-ALDE, are atât majoritatea simplă, cât și două treimi, deci nu avem niciun motiv ca toate proiectele noastre, pe care le-am promis în campania electorală, să nu le putem duce la capăt. Așa cum am declarat încă din mandatul trecut, am trei mari priorități: infrastructrura rutieră județeană, sănătatea și bineînțeles învățământul. Avem multe lucruri de continuat din mandatul celălalt, bineînțeles că vom avea și proiecte noi“, a spus Petre Emanoil Neagu.

„Ca planuri de viitor: să ducem la capăt proiectele pe care le-am început și să începem altele. Vorbim despre infrastructură, sănătate, educație, cultură și sport“, a declarat vicele Adrian Petre.

„Venind de la Direcția Județeană de Tineret și Sport, vreau să continui proiectele bune începute acolo, pentru că mi-am făcut treaba acolo și aș vrea să vă spun că voi sprijini, cu tot ce pot eu, sportul buzoian, proiectele în domeniul sportului, dar și proiectele și activitățile în domeniul tineretului și, fiind la Consiliul Județean, poate pot mai mult. M-am gândit și la câteva proiecte în domeniul turismului“, a declarat Romeo Lungu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings