MULTA ZARVA PENTRU UN SCAUN OCUPAT DE PRESEDINTE LA PDL BUZAU

Biroul Permanent National al PDL a decis astazi, in sedinta de la ora 11,00, să-l numească interimar pe raul florescuconsilierul judeţean Raul Florescu şi să păstreze actuala structură de conducere a organizaţiei judeţene Buzău a PDL. Aceasta este prima decizie luata de BPN dupa ce deputatul Cezar Preda a demisionat din toate functiile deconducere detinute la nivel judetean si la nivel national. In consecinta, Cezar Preda ramane deputat si simplu membru de partid (deocamdata), iar organizatia din Buzau este condusa de consilierul judetean Raul Florescu.

In urma cu o saptamana, dupa o discutie avuta cu mai marii democrat-liberali de la centru, ex-deputatul Valeriu Alecu credea ca va prelua conducerea organizatiei judetene. Insa faptul ca nu a fost primit in sediul de la Pietroasele, dar si alte semnale luminate si luminoase, l-au determinat pe Valeriu Alecu sa renunte la ideea de presedinte al pedeleului buzoian.

Asta inseamna ca deputatul Cezar Preda mai are un cuvant greu in relatia cu democratii de la centru si, de ce nu, in relatia cu organizatia judeteana. Pe de alta parte, numirea ca interimar a inginerului Raul Florescu reprezinta un semnal foarte clar pentru alti amatori care vor sa stea pe scaunul de presedinte de la PDL Buzau: Nu incercati pentru ca nu reusiti daca nu aveti acordul lui Preda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings