MOVILA BANULUI, EXTREM DE SIGURA…PENTRU HOTI !

In urma cu un an prezentam situatia incalificabila in care se afla locuitorii din Movila Banului. Se fura in Politisti-haiosidraci, astfel incat, atunci cand prezentam situatia in fapt, se adunasera nu mai putin de 92 de dosare pe care scria AN cu litere de-o schioapa. La vremea respectiva nu prea s-a inteles mare lucru si a mai fost nevoie de o luna si jumatate pentru ca organele abilitate sa instituie „ situatie speciala”. Chiar si cu jandarmii in comuna, noaptea, mai alerga pe ulite cate un gainar cu curca sub brat.

Asadar, dupa un an, situatia este aceeasi. Hotii fac legea in comuna. S-a furat aragazul cu butelie cu tot in timp ce proprietarul se afla in alta camera, un altuia i s-a patruns cu masina in curte si i s-a furat cam tot, inclusiv o portiune din gard, s.a.m.d. S-a ajuns in situatia ca batranii sa fie luati din sat si adusi la oras pentru a nu se intampla si alte nenorociri. Si asta in conditiile in care in comuna a mai fost adus un politist.

Nu stiu daca isi au rostul alte amanunte. Situatia e critica si ceva pute pe ulitele comunei. Poate in ceasul al doisprezecelea cineva intelege asta si ajunge la Movila Banului sa vada care este situatia reala si elimina veriga sau verigile slabe din angrenajul politienesc! Cei drept, situatia nu este una care sa implice un factor galonat si care pentru rezolvare sa conduca la ridicari in functie si in rang drept recompensa pentru solutionare. Este doar o situatie prin care sunt afectati oameni simpli de la tara, oameni care stiu doar sa munceasca si sa fie corecti. Adica acea categorie de oameni de care este nevoie doar la alegeri. In rest, Dumnezeu cu mila Lui.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings