MOSUL … CU DARURI LA SPITALUL JUDETEAN

Zi specială pentru copiii internați în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dar şi pentru micuţii aflaţi sub tratament şi observaţie în celelalte secţii ale unităţii.

Cu ajutorul președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, Moș Crăciun a venit cu daruri la copiii internați în spital. Peste 200 de pachete au fost aduse micuților aflați pe patul de spital, în pragul Sărbătorilor de Iarnă.

„Aș dori să mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru profesionalism, devotament și dragostea față de semeni, pentru că redați speranță pacienților. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru pacienți !”, a mărturisit Petre Emanoil Neagu.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de corul vocal Happy Kids, coordonat de prof. Oana Dobre, de părintele Iulian Raicovici, preotul spitalului care, alături de preotul Constantin Neagu și colindătorii de la Baza Aeriană Boboc, au susținut un miniconcert de colinde.

„Mulțumim că ne sunteți aproape,  angajaților spitalului, cărora le mulțumesc că au venit cu copiii să-l vadă pe Moș Crăciun. Continuăm această tradiție cu care deja v-ați obișnuit de peste 5 ani și suntem foarte bucuroși că și în acest an putem să aducem o bucurie copiilor angajaților, precum și copiilor care sunt internați în spital. Sperăm că le putem aduce un mic zâmbet și că vor fi încântați de programul nostru. Totodată, mulțumim celor două coruri pentru colindele care au răsunat pe holurile spitalului, pentru aceste momente emoționante pe care ni le-au dăruit.  De asemenea, doresc să mulțumesc Consiliului Județean Buzău, domnului Președinte Petre Emanoil Neagu,  pentru că, an de an este alături de noi și ne sprijină necondiționat în acțiunile noastre”, a spus managerul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings