MODULE IN CAREUL RECRUTILOR

O expertiză tehnică efectuată în urmă cu trei ani la fosta cladire a Comisariatului, a arătat că acele constructii sunt într-un stadiu avansat de degradare, fiind incluse în clasele de risc seismic II și III. Și cu cât a trecut timpul cu atât clădirile s-au deteriorat, devenind un pericol și mai mare pentru fiecare dintre cei care ajungeau acolo fie la serviciu, fie civili cu diferite motive.  Motiv pentru care, pana la reabilitarea constructiilor, pentru ca activitatea sa se deruleze in conditii de siguranta, Consiliul Judetean a luat decizia amplasarii, pe locul unde candva se adunau recrutii, a unor constructii modulare.

Valoarea investiției s-a ridicat la 405.000 de lei, iar banii au fost suportați din bugetul Consiliului Județean cel care se va ocupa și de construirea unui nou sediu pentru Centrul Militar.

Deocamdată nu se știe cât timp vor fi nevoiți să-și desfășoare activitatea în construcțiile modulare sau când vor avea un sediu nou însă cu siguranță, angajații Centrului Militar sunt liniștiți că se pot simți în siguranță la serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings