Maternitatea Buzau, in travaliu

Dintre miile de titluiri

Primele nașteri în noua maternitate din Buzău vor fi la vară …, Deschiderea noii maternitati din Buzau, reprogramata…,Noua Maternitate, la faza de achiziţii aparatură şi mobilier …, Consiliul Judeţean Buzău împrumută 45 milioane lei. Banii …, Maternitatea din Buzău, o ruină urât mirositoare…,MATERNITATEA-FANTOMĂ de 15 milioane de euro… , Maternitatea electorala din Buzau care nu a functionat niciodata… Aparatură medicală ultramodernă la noua maternitate…, Noua Maternitate si podul Vadu Pasii, obisnuitele minciuni …, CÂND SE DESCHIDE MATERNITATEA?Petre Emanoil Neagu a anunţat cînd va fi deschisă noua …

Pozitie  de „cantidat…

   Costurile de functionare ale noii Maternitati, in momentul in care va fi data, in sfarsit, in folosinta, vor fi foarte mari, a declarat, liberalul Ioan Caton Mateesescu, candidatul acestei formatiuni politice la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Aceasta pentru ca, spune acesta, dimensiunile respectivului asezamant medical au fost gandite in asa fel incat sa deserveasca nu doar paciente din judetul Buzau, ci si din alte doua judete limitrofe, iar fluxul medical, asa cum a fost proiectat, nu permite functionarea partiala a cladirii. Cu alte cuvinte, spune Mateesescu, supradimensionarea Maternitatii de pe strada Victoriei, in comparatie cu trendul demografic al judetului Buzau, va conduce la cheltuieli mult prea mari pentru intretinerea acesteia.

Reactia celui care tace si face….

”PNL preferă să stea pe margine și să comenteze în legătură cu subiectul deschiderii maternității, fără să facă nimic concret. Timp de patru ani, PNL a avut reprezentanți în Consiliul Județean. A deținut unul dintre portofoliile de vicepreședinte. Acum, că în sfârșit maternitatea se va deschide, iarăși nu este bine. Ar trebui să le spună acest lucru și familiilor care așteaptă un copil.Îl invit pe domnul Mateeșescu să viziteze noua maternitate, să vadă ritmul în care se lucrează, ca pe viitor să vorbească în cunoștință de cauză. Așa cum am mai declarat, licitația pentru achiziționarea de aparatură și mobilier s-a finalizat, produsele au început să sosească și deja sunt în curs de montare și instalare.” Aceasta este reactia presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanuel Neagu, vizavi de interventia neinspirata a lui Caton Mateesescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings