Marcel Ciolacu: „Primarul Toma este locomotiva de care Buzăul are nevoie”

Adică exact ceea ce lipsește actualei guvernări, care rămâne prizonieră vechilor metode de acum 30 de ani!

Buzăul este astăzi un oraș prosper, unde 95% din toți banii care se strâng în Trezoreria locală sunt de la companii și doar 5% de la populație. La fel, noul sistem de management impus în administrația locală a făcut ca buzoienii să nu mai piardă timpul pe la ușile instituțiilor”, sustine Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Ulterior, a adăugat: „Imaginați-vă așa ceva la nivelul fiecărui municipiu al țării! Într-o țară în care ni s-a propus modelul mersului pe loc – că asta e traducerea mea a cunoscutului slogan PAS CU PAS – Constantin Toma este un tren express. Mă bucur cu orice prilej să mă încarc cu energia sa!”

„Îl felicit pe Tomiță și îl asigur că are tot sprijinul și susținerea mea. Sunt convins că buzoienii îi vor încredința pe 27 septembrie un nou mandat de primar, pe care îl merită din plin”, a conchis liderul PSD.

Primaria Buzau a sărbătorit vineri 11 septembrie, 150 de ani de la înfiinţarea primei linii de cale ferată care avea drept punct de oprire Buzăul. Punctul forte al evenimentului a fost inaugurarea unui monument de for public amplasat în faţa gării CFR. În fața gării din Buzău a fost amenajat un sens giratoriu în mijlocul căruia a fost amplasată o locomotivă cu abur veche de peste 80 de ani. Locomotiva Malaxa din 1936, aflată în patrimoniul cultural naţional a fost amplasată la Buzău pentru a sărbători 150 de ani de cale ferată la Buzău ( 1870-2020).Monumentul de for public semnalizează și faptul că Buzăul este cea mai mare localitate din Europa aflată exact la jumătatea distanței dintre Ecuator și Polul Nord.

În fața unei mulțimi de peste 200 de oameni , Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a subliniat că deși infrastructura feroviară și rutieră sunt rămase în urmă față de nevoile tării și fată de standardele din vest, Buzăul este un oraș prosper care trăiește din resurse proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings