Maracineni, polul injuraturilor…

Minivacanța de Paște, ca si cea de Craciun ori cea de Anul Nou, precum si orice alt sfarsit de saptamana, s-a resimtit în traficul rutier de la intrarea in Buzău. Mașinile, indiferent ca veneau dinspre Brasov sau Ciolanu, Ploiesti ori Ramnicu Sarat, au format coloane  kilometrice. Chiar si traficul spre Braila ori Slobozia era mult mai intens decat in restul timpului.

       Cauza ? Daca e sa ne luam dupa parerea participantilor la trafic, cauza se rasfrange asupra drumurilor. Dar, in perioadele mentionate, oricate benzi de circulatie am avea, traficul tot se sugruma.

    Aglomerația din ultimile zile a fost doar o repetitie pentru începutul unei perioade de coșmar care-i asteapta pe șoferii care vor tranzita drumul european E 85. Asta, deoarece podul vechi va intra în reabilitare, iar traficul se va realiza pe un singur sens de mers.

Conform unei adrese a Secției de Drumuri Naționale Buzău din cadrul CNAIR – Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, în data de 11 aprilie 2018, ora 9.00, vor începe lucrările de reparații la rostul de dilatație din dreptul pilei 3, calea 1 (podul nou), banda 1, la podul peste râul Buzău, astfel că pe sensul Buzău-Rm. Sărat circulația va fi restricționată de la 2 benzi la o singură bandă. Lucrările vor dura între 4 și 6 zile și efectuarea lor este imperios necesară înainte de începerea reparațiilor la podul metalic (calea 2, sensul Rm. Sărat-Buzău), pod ce va fi închis în totalitate traficului rutier. Zona lucrărilor va fi semnalizată corespunzător, iar șoferii aflați în tranzit trebuie să respecte indicațiile agenților de poliție prezenți la fața locului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings