La masa cu „incompetentul”

Cred ca buzoienii isi mai amintesc de  ședința Consiliului Local, convocata la sfarsitul lunii august, cand, în disputa legată de situația Prestcom Serv, societate cu capital integral al municipiului Buzău,  aleșii au votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind introducerea cererii de insolvență generală cu plan de reorganizare, propunere înaintată deliberativului de Adunarea Generală a Acționarilor. Atunci, cei mai nemulțumiți de situație s-au arătat directorul general Constantin Crețu și președintele Consiliului de Administrație, Dănuț Păle. La adresa acestora, Constantin Toma, primarul Buzaului a repetat in fata multimii: ,,Îmi pare rău să o spun, că sunteți de la PSD, dar sunteți incompetenți pentru funcțiile pe care le ocupați. Aveți o gândire de bugetari, iar cu o asemenea gândire nu se poate face performanță”.

  Vineri, intr-o sedinta largita, PSD Buzau a votat propunerile pentru candidatii autohtoni la alegerile parlamentare. La pozitia cinci de la deputati, o pozitie eligibila, se afla Danut Pale, medic veterinar, activist cu state vechi in partid, fost consilier local si fost consilier judetean. Printre cei care si-au expus punctul de vedere vizavi de candidati, s-a aflat si Constantin Toma, primarul Buzaului. Tomita n-a avut nimic de comentat, asa ca toti candidatii au fost votati cu unanimitate de voturi.

Altfel spus, doctorul Pale este competent pentru Camera Deputailor si „incompetent” pentru un amarat de Consiliu de administratie. Nici Dumnezeu nu ne mai intelege atunci cand la mijoc isi baga coada interesul de fentare a falimentului !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings