IN MEMORIAM CLEMENT HUNG

Un mare cetatean al acestui oras a disparut prematur dintre noi!

A creat o industrie  de la zero in  Buzau si  in   Romania,   cea a reciclarii materialelor, devenind cel mai mare jucator din Europa.

Numai la  Buzau a creat circa 4.000  de locuri de munca fiind unul din cei mai mari contribuabili, atat la bugetul local,  cat si la cel national.

A fost un model uman demn de urmat pentru orice tanar.

Pentru ceea ce a facut pentru Buzau,  pentru viziunea  lui,  pentru  sprijinul permanent  dat in  cadrul Consiliului de Dezvoltare al  municipiului  Buzau,  l-am propus, anul trecut,  cetatean de onoare.

Cu ocazia sedintei festive a Consiliului  local a avut urrnatorul cuvant care descrie eel mai  b’ine va’ loarea deosebita a acestui  om:

”   Stimate Domnule Primar!

Stimati invitati!

Este  o  mare  onoare  pentru  mine  sa  fiu numit  cetatean  de onoare  al orasului Buzau 

Din experienta  de viafa,  de 20 de ani aici,  am lnvatat  ca pentru  a fi un cetatean bun este esential sa fiu un sot bun,,  un tata bun,  credincios prietenilor si partenerilor de afaceri.Din experienta  de viafa,  de 20 de ani aici,  am lnvatat  ca pentru  a fi un cetatean bun este esential sa fiu un sot bun,,  un tata bun,,  sa fiu onest in relatia cu ceilalti.

Mi-am propus  sa respect  aceste virtuti pana tn ziua In care voi inchide ochii!

Aportul meu la economia Buzeului nu-mi apartine  doar mie,  dar $i acelor eroi nenumlti care au acceptat sa educe valoare adaugata societatii noastre.

Ma consider  un Vizionar in  Buzau.   Sunt foarte  recunoscator ca pot sa dedic fiecare secunda a vietii mele pentru a face lucrurile bune …  si mai bune

pentru dumneavoastra. Au mai ramas putine de zis,  dar multe de facut.

Mulfumesc lui Dumnezeu ca am ajuns aici!

Sunt buzoian si sunt acasa acum ! Va iubesc pe toti!  

Sunt conviins  Clement,  ca un  bun crestin ce ai fost,  ca ai  ajuns in  Rai unde sigur vei  gasi mult de rnunca,  altfel  nu te vei sirnti bine!

Draga Clement, iti  rnultumesc pentru tot ce ai  facut  pentru comunitatea noastra si  te asigur ca nu te vom uita niciodata!

Constantin  Toma

Primarul   Municipiului    Buzau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings