In Azil e vreme buna!

Sau cel putin asa anunta mai multe poze facute prin gardul institutiei. Nimic nu poate fi nelalocul lui atunci cand ne referim la fapte bune, de donatii sub orice forma ar avea, fie ca vorbim de imbracaminte, mancare romaneasca sau o masina nemteasca.  Mai ales ca acestea vin dupa o perioada in care COVID-ul a facut ravagii in centrele pentru batrani. Parca cineva, fara stirea Domnului, a tinut mortis sa le transforme in locuri in care bunicii nostri au pasit cu speranta de a mai prinde cativa ani de viata si au iesit in saci din plastic precum varza la piata.

Nu trebuie uitat ca, indiferent de culoarea tricoului cu care marsaluim astazi triumfal pe ulitele satului…maine vom fi bunici ca ei si nu vrem sa parasim lumea asta loviti de COVID-ul cel mic… Poate ca multi spun „Mai e mult pana atunci!” Dar orice om cu scaun la cap trebuie sa priveasca trecutul, prezentul si pe el din viitor.

P.S. ATENTIE LA DONATII SI CUMPARATURI ! In aceste zile, ministrul Vela, din fonduri europene, a achizitionat si trimis in teritoriu seturi de lentile de contact de culoare albastra. Am aflat ca toti angajatii  institutiilor de pe strada Chiristigii vor purta lentile albastre pentru a putea vedea, inclusiv noaptea, „donatiile” facute in acest weekend, fie ca este vorba de cumparaturi  pe caiet in suma fixa (de exemplu 200 de lei), fie inmanate personal prin gardul caselor „conspirative”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings