IDM DINAMIC a salvat orasul

Joi seara, in jurul orei opt, mai toti buzoienii intrasera in panica deoarece ramasesera fara apa la robinet. O avarie serioasa s-a produs la magistrala  de transport apa din Parcul Crang. Furnizarea apei s-a reluat in jurul ori 22.30, furnizare ce s-a realizat in conditii tehnice speciale, cu presiune scazuta, prin scoaterea din functiune a Sursei Crang si alimentarea cu apa potabila de la celelalte trei surse de apa din municipiu.

 In noaptea de joi spre vineri, serviciul tehnic de la Compania de Apa Buzau a fost in alerta maxima pentru aprovizionarea cu materialele necesare. In zori, inca mai erau necesare niste mufe, firmele din Buzau nereusind sa le aprovizioneze. In cele din urma, salvarea a venit de la IDM DINAMIC, singura firma care a reusit sa procure materialele absolut necesare pentru lucrarile de reabilitare a conductei de apa avariate joi seara. Vineri dimineata, la prima ora, economistul Viorel Vasile, administratorul IDM Dinamic, era deja la Brasov unde s-a intalnit cu directorul unei firme din Targu Mures pentru a prelua materialele necesare. In jurul orei 9.00, Viorel Vasile preda materialele Companiei de Apa. Respectul nostru, domnule Vasile! Fara dumneavoastra, mai asteptam mult si bine pana la intrarea in normal a alimentarii cu apa a municipiului Buzau.

  Echipele de interventie ale Companiei de Apa S.A. Buzau au  finalizat, in jurul orei 11.00, lucrarile de reabilitare a conductei de apa avariate joi seara. Ulterior, s-a trecut la etapa de reintroducere a Sursei de Apa Crang in circuitul municipal de alimentare cu apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings