ICHIM I-A MĂSURAT FONII LUI TOMA

Miercuri, la pranz, in timp ce primarul Toma radia de satisfactie atunci cand se fălea in faţa unor „jurnalisti” cu panourile sale „ziaristice”, in preajma locatiei din cartierul Dorobanti unde este amplasat cazanul pentru caldura, trei persoane tot faceau masuratori. Erau specialisti de la Garda de Mediu Buzau, veniti, la chemarea locatarilor, sa masoare nivelul zgomotului facut de cazanul care incalzeste jumatate dintre buzoienii de la bloc ramasi bransati la RAM.

Intamplator sau nu, operatiunea de masurare a fonilor se executa exact la o saptamanta de la refuzul primarului Toma de a semna petitia privind mentinerea pe functie a prefectului Carmen Ichim. Şi,…fără semnatura primarului Toma, prefecta a fost demisă…

Reamintim buzoienilor ca primarul Toma a fost si probabil înca mai este suparat pe Ichim  pentru că, de 1 Decembrie, la Buzau,  mesajele oficiale au putut fi transmise fără decibeli, numai prin mimica si gestica. A doua suparare a primarului venea de la deplasarea prefectului Ichim la PT 4, locul unde RAM a amplasat cazanul „fierbinte”, deplasare facuta pentru a discuta cu locatarii din zona care au reclamat intensitatea mare a zgomotului.

Interesant de vazut care vor fi rezultatele determinarilor fonice facute miercuri, la „cazanul fierbinte”. Si asta pentru ca, pe de o parte doamna Carmen Ichim, dupa plecarea de la Casa Alba a revenit la conducerea Garzii de Mediu Buzau, iar de partea cealalta, fonii primarului Toma sunt greu de stavilit!

Surse apropiate de Casa Alba sustin ca  s-au facut progrese importante in ceea ce priveste izolarea fonica la PT-4 Dorobanti. Mai mult, datele inregistrate miercuri vor fi introduse intr-un program special, iar rezultatul va fi facut public abia  dupa Boboteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings