,,EU într-o UE, verde, incluzivă, digitală”

EUROPE DIRECT BUZĂU – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, vă invită să participați joi 17.03.2022 începând cu orele 12:30, pe platforma Zoom, la evenimentul cu tema ,, EU într-o UE, verde, incluzivă, digitală”.
Evenimentul de informare și comunicare este în concordanță cu prioritățile Comisiei Europene 2019-2024 (Pactul verde European, O Europă pregătită pentru era digitală, O economie în serviciul cetățenilor, O Europă mai puternică pe scena internațională, Promovarea modului nostru de viață european, Un nou elean pentru democrația europeană), se adresează publicului general și este menit a familiariza comunitatea locală cu valorile și strategia viitoare a Uniunii Europene: democrația europeană, schimbările climatice și mediul înconjurător.
Se vor dezbate subiecte despre cum arată cel mai recent raport publicat, care analizează ideile prezentate pe platforma Conferinței privind viitorul Uniunii Europene.
Se va promova și NextGenerationEU.
Reprezentanții EUROPE DIRECT Buzău vor face o prezentare a activităților din Planul de acțiuni 2022, precum și a Platformei digitale a Conferinței privind viitorul Europei (https://futureu.europa.eu).
Prezentările vor fi urmate de o dezbatere a subiectelor prezentate prin încurajarea unui dialog activ cu participanții la eveniment.
Persoane de contact din partea EUROPE DIRECT Buzău sunt: Felicia Vîjdea, și Marius Parfene-Banu, telefon 0238 414719, e-mail europedirectbuzau@cciabuzau.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings