DUPA 42 DE ANI…

Drumul judetean 2013 k, tronsonul Vadu Pasii-Robeasca, incepand de astazi, intra intr-un amplu proces de modernizare precum cealalta portiune din DJ 203 k, Maracineni- Vintila Voda.

Ultima portiune care a vazut asfalt pe acest tronson de drum a fost cea dintre Beilic si Robeasca, iar asfaltarea s-a facut in anul 1977, imediat dupa cutremur.

Vestea buna pentru buzoienii care vor beneficia de executia acestui drum, a fost data de Emanuel Neagu, presedintele Consiliului judetean Buzau.”Execuția lucrărilor va începe luni, 28 octombrie, iar perioada de finalizare este de maximum 24 de luni. Acest drum județean va fi modernizat la standarde europene, fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2017-2020. Valoarea proiectului este de 27 milioane de euro, iar lungimea tronsonului ce va fi modernizat este de 37 km.Implementarea acestui proiect reprezintă un pas important în demersurile Consiliului Județean Buzău de a moderniza în totalitate DJ 203K, un drum de mare importanță socială şi economică pentru județul Buzău.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Fondurile necesare implementării acestui proiect vor fi alocate prin Programul Operațional Regional 2017-2020.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings