Dosarul ORHIDEEA SARACULUI

Schimbare la vîrful Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău. Raluca Alexandru a fost înlocuită luni, 13 mai, din funcția de președinte director al instituției. În locul său a fost numită, temporar, Simona Anghel, cea care s-a mai aflat la vîrful C.J.A.S. Buzău de a lungul vremii. Potrivit unor surse, Raluca Alexandru ar fi fost demisă din funcție din cauza unor probleme manageriale. Mai exact, se pare că decizia a fost luată în urma unor nereguli depistate în timpul unor verificări efectuate de Corpul de Control al C.N.A.S. la un lanț de farmacii iar Alexandru nu ar fi reactionat legal in urma acestor concluzii ale verificarilor.

Deocamdata, oficial nu se spune nimic despre inlocuirea, managerului CJAS, intr-o zi de 13. Sursele spun ceva pe ocolite, insa nimic concret. Nimeni nu pomeneste nimic despre Dosarul cu nume generic ORHIDEEA SARACULUI, dosar despre care doi-trei colegi din presa locala s-au incumetat sa intre cu pixul in amanunte, CJAS a tacut malc, iar adrisantul s-a aparat cu un „roman” scris pe limba a doua echipe de control in urma inventarierii atanjeniilor din tot judetul.

 

Stânjenelul este o plantă de o frumuseţe deosebită şi, în acelaşi timp, foarte uşor de cultivat, tocmai de aceea este cunoscut şi sub denumirea de ”orhideea săracului”.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings