Deputatul Romeo Lungu, initiativa legislativa menita sa intareasca responsabilitatea in PREFECTURI

Am inițiat, împreună cu un alt deputat buzoian, o #inițiativă #legislativă ce propune ca #funcțiile #publice din cadrul #InstituțieiPrefectului să devină funcții în loc de funcții .
Argumentele care stau la baza inițiativei:
✅ . ↗️ Rolul acestuia înscrie aparatul de lucru mai aproape de importanța funcțiilor de stat.
✅ Faptul că aparatul instituției prefectului #verifică , reprezintă un raționament important pentru ca aceste funcții să se plaseze în eșalonul cel mai #înalt ca .
✅ Exercitarea rolului constituțional de conducere și de avizare a proiectelor bugetelor, dar și posibilitatea de a propune ministrului o faptă ce constituie abatere disciplinară, conferă prefectului responsabilități care trebuie să se reflecte și în ceea ce privește aparatul instituției.
Sper ca și ceilalți colegi să înțeleagă importanța acestui proiect și să îl !
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Biroul permanent al Senatului 150) 2012 PARLAMENTUL ROMÂNIEI CĂTRE: BIROUL PERMANENT AL SENATULUI În conformitate cu prevederile art. 74, alin. (4) și art. 75, alin. din Constituția României, republicată, precum ale art. 91 din Regulamentul Camerei Deputaților, republicat, vă înaintăm spre dezbatere adoptare, Propunerea legislativă pentru modificarea Ordonanței de urgenț›ă Guvernului r.57/2019 privind Codul administrativ modificarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. pentru În numele inițiatorilor, Romeo Daniel LUNGU Deputat PSD Gabriel loan AVRĂMESCU AVRĂ Deputat PNL”
Huditoiu Bogdan, Stanila Valentin Sebastian şi alţi 60
3 comentarii
136 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings