DELEGATIE CU PSD-ISTI DE FRUNTE VINE LA BUZAU

Joi, 27 martie 2014, o puternica echipa a PSD va vizita judetul Buzau, la invitatia deputatului Adrian Mocanu,abramburica ales in Colegiul 2 – Camera Deputatilor. Din echipa ce ne viziteaza judetul, vor face parte candidatii la alegerile europarlamentare pe lista PSD-UNPR-PC Ecaterina Andronescu si Andi Lucian Cristea, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, ales deputat in Colegiul 6 din judetul Buzau, deputatul Mihai Sturzu, presedintele TSD, si Gabriel Petre, secretarul general al TSD.

Programul vizitei va debuta cu primirea oaspetilor de catre presedintele PSD Buzau, primarul Constantin Boscodeala, la sediul organizatiei judetene a PSD Buzau (10.15 – 10.30) si va continua cu intalniri programate cu echipele PSD din comunele Podgoria (11.00 – 11.45), Racoviteni (12.15 – 12.45), Zarnesti (13.00 – 13.30), Blajani (13.45 – 14.15) si Beceni (14.45 – 17.00). La intalnirea de la Beceni vor participa alesi locali si lideri ai comunitatilor din cele 27 de localitati ale Colegiului 2 – Camera Deputatilor. La evenimentele ocazionate de aceasta vizita vor lua parte parlamentari buzoieni, consilierii judeteni ai PSD si primari social-democrati din judet.

“Organizarea acestei vizite in judetul nostru este un semn al atentiei pe care social-democratii buzoieni o acorda pregatirii campaniei pentru alegerile europarlamentare si, pe de alta parte, denota importanta care este acordata Buzaului de catre liderii partidului nostru”, considera deputatul Adrian Mocanu, organizatorul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings