„CUPA ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE”

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean ziua polBuzău să organizeze competiţii sportive.

              În perioada 3 – 21 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău organizează diverse competiţii sportive pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Seria manifestărilor a fost deschisă de concursul de tenis de câmp şi va fi continuată de întrecerile la şah, tenis de masă, proba de conducere auto, bowling, biliard, fotbal, fotbal tenis, tir şi de un concurs de gastronomie (acţiune umanitară).

La aceste competiţii se vor întrece poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, cu excepţia concursului de tir, la care una dintre secţiuni este rezervată jurnaliştilor acreditaţi pe lângă IPJ Buzău – „Cupa Presei la Tir”.

Toate manifestările sportive sunt organizate şi coordonate de Club Sportiv „Poliţia Buzău”, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (I.P.A.) – Regiunea 1 Buzău şi Biroul Teritorial Buzău al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (S.N.P.P.C.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings