COVID-UL S-A CUIBARIT IN SPITAL !

SAMBATA, 13 iunie, 23 de cazuri

Astăzi, 13 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 31 persoane se află în carantină instituționalizată;
  • 1561 persoane sunt izolate la domiciliu;
  • În județul Buzău au fost confirmate 276 cazuri de infectare cu Coronavirus, 145 persoane fiind declarate vindecate și externate.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 23 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 276.

CAZUL 254: pacient sex feminin, 57 de ani, asimptomatică, din municipiul Buzău, contact direct cu cazurile nr. 190 și 201.

CAZUL 255: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 256: pacient sex feminin, 49 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 257: pacient ex feminin, 56 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 258: pacient sex feminin, 89 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 259: pacient sex feminin, 85 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 260: pacient sex feminin, 52 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 261: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 262: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

 

CAZUL 263: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, internat în Secția Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 264: pacient sex feminin, 34 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 265: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău.

CAZUL 266: pacient sex feminin, 39 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 267: pacient sex feminin, 42 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 268: pacient sex feminin, 49 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 269: pacient sex feminin, 43 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 270: pacient sex feminin, 40 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 271: pacient sex masculin, asimptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 272: pacient sex feminin, 46 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 273: pacient sex masculin, 44 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

CAZUL 274: pacient sex feminin, 39 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 275: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

 

CAZUL 276: pacient sex masculin, 71 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

 

 

  • Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
  • Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 

VINERI, 12 iunie, 19 cazuri

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 19 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 253.

 

CAZUL 235: pacient sex masculin, 72 de ani, simptomatic, internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, transferat la Secția Boli Infecțioase a SJU Buzău (izolat).

CAZUL 236: pacient sex masculin, 50 de ani, simptomatic, contact direct cu cazul nr. 230 (cazul 230 – pacient sex feminin, 42 ani, pacient oncologic, testată și depistată într-o clinică particulară din București).

 

CAZUL 237: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, din municipiul Buzău.

CAZUL 238: pacient sex masculin, 32 de ani, simptomatic, cu domiciliul în județul Brăila și cu locuință în municipiul Buzău.

CAZUL 239: pacient sex feminin, 79 de ani, simptomatică, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 240: pacient sex masculin, 55 de ani, simptomatic, testat și depistat la un laborator privat de analize din Buzău, angajat al unei fabrici din municipiul Buzău. În urma anchetei epidemiologice, DSP a identificat 3 contacți direcți, care au fost izolați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, DSP a stabilit ca activitatea fabricii să nu fie suspendată, urmând ca starea de sănătate a angajaților să fie monitorizată zilnic și, în cazul în care apar simptome în cazul vreunui angajat, autoritățile sanitare vor fi informate. În cursul zilei de astăzi, s-a realizat o dezinfecției a fabricii și, în continuare, se vor lua măsuri sporite de dezinfecție a spațiilor și se va menține triajul epidemiologic zilnic pentru personalul care își desfășoară activitatea în fabrică.

CAZUL 241: pacient sex feminin, 55 de ani, simptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 242: pacient sex masculin, 52 de ani, din Râmnicu Sărat.

CAZUL 243: pacient sex feminin, 45 de ani, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 244: pacient sex feminin, 79 de ani, ușor simptomatică, pacient oncologic.

CAZUL 245: pacient sex feminin, 42 de ani, simptomatică.

CAZUL 246: pacient sex feminin, 53 de ani, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 247: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, personal medical în cadrul unei clinici private.

CAZUL 248: pacient sex masculin, 63 de ani, simptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 249: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 250: pacient sex feminin, 45 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul 204 (cazul 204: pacient sex masculin, 4 ani, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

 

CAZUL 251: pacient sex feminin, 60 de ani, personal auxiliar la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

CAZUL 252: pacient sex masculin, 52 de ani, simptomatic, pacient oncologic.

CAZUL 253: pacient sex masculin, 37 de ani, ușor simptomatic.

 

  • Pacienta 241 a fost internată la Spitalul ”Victor Babeș” din București, ceilalți pacienți au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings