CASTING PENTRU „GORBACIOV”

Au trecut 48 de ore de cand s-a inchis „ghiseul” de inscriere a candidatilor aspiranti pentru ocuparea BIROULUI OVAL din cladirea de la „Gorbaciov”. Spun asta pentru ca, viitorul primar va poposi un timp scurt in Palatul Comunal, urmand ca toata suflarea din subordinea administratiei locale sa-si desfasoare activitatea in complexul Bazar (Ilie Pintilie cum era cunoscut pe vremuri).

Nouă este numarul aspirantilor (cel mai mic din istoria legerilor post decembriste):

Marius Vlasceanu-A.D.E.R.

Gheorghe Vlase-Restart Romania

Irinel Petrica Cîrstea-USR

Ion Viorel- ALDE

Adrian Zoican-PNL

Constantin Florescu-P…M.P.

Constantin Ionescu-Pro Romania

Cosmin Dinu-AUR

Constantin Toma-PSD

Dupa cum se poate observa, independentii lipsesc pentru prima data, in ultimii 30 de ani, de pe listele de candidati.

Casting-ul se va termina in data de 27 septembrie, data la care juriul alegatorilor va sanctiona drastic activitatea sau inactivitatea depusa de liderii organizatiilor de partid ce activeaza sau se mimeaza politica la nivel de municipiu. Observand listele cu candidatii pentru ocuparea locurilor de frunte din Consiliul Local, ajungem la cea mai mare dezamagire din ultimii 30 de ani. Si asta in ciuda faptului ca unele formatiuni nu au fost in stare sa prezinte o lista completa.

  Cat despre candidati, la momentul potrivit, vom prezenta oglinda si oglinjoara fiecaruia, cu bune si rele, cu aspiratiile economico-financiare ale fiecaruia, dar si procentul estimat a fi obtinut in Duminica a XVIII-a dupa Rusalii cand se Predica Pescuirea minunata.

In lupta pentru preşedinţia Consiliului Judetean se infrunta numai cinci candidati:

George Sava-ALDE

Cristinel Romanescu-PNL

Gabriel Stefan Ionica –USR

Adrian Mocanu-PMP

Petre Emanoil Neagu-PSD-Pro Romania

Si acesti candidati vor face obiectul oglindirii aspiratiilor economico-financiare, orgoliilor care i-a manat in lupta, dragostea de semenii incetosati de haos si multe alte MINUNI DE CANDIDAT.

Si inca un amanunt. Dupa ce agatam pe perete tablourile minunatilor candidati, vom personaliza si componenta consiliilor, cu o marja de eroare de 3%. (Titi Petre).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings