BUZAUL, DE 2,5 ORI MAI MULTE CAZURI DECAT CHINA

Autoritatile din Buzau au raportat astăzi, 1 noiembrie  2020, situația epidemiologică la nivelul județului nostru: 3991 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19 de la inceputul pandemiei, 3111, persoane vindicate, 117 decedate, 855 aflate in carantina si 620 izolate la domiciliu.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 60 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (18 pacienti au fost testati si diagnosticati in laboratoare private de analize). Pacienții au vârste cuprinse între 15 și  89 de ani.

Asadar, la nivelul judetului, in ultimile 24 de ore au fost confirmate 60 de cazuri, de doua ori si jumatate mai mult decat China

Iata câte cazuri noi a raportat China, țara din care a pornit COVID-19

Autorităţile din China continentală raportează 24 noi cazuri de contaminare cu Covid-19 pentru sâmbătă, în scădere de la 33 anunţate vineri, transmite Reuters, conform Mediafax

Dintre noile cazuri, 21 au fost „importate” din străinătate, iar trei au fost raportate în regiunea Xinjiang.

Totalul cazurilor confirmate de COVID-19 până în prezent în China continentală este de 85.997. Numărul morților rămâne la 4.634.

Oficialii sanitari din Kashgar, Xinjiang, au declarat că regiunea lansează o a doua rundă de testare în masă pentru toată lumea din orașul Kashgar și două zone adiacente, dar și testarea selectivă a celor care au interacționat cu pacienții cu COVID-19 din alte județe.

Kashgar a finalizat o primă rundă de testare COVID-19 pentru cei 4,75 milioane de oameni din zonă la începutul acestei săptămâni, când cazurile confirmate au fost legate de o fabrică de confecții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings