ATI VAZUT-O PE FLORICA ?

În noaptea de 21 spre 22 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, o femeie din comuna Ţinteşti a sunat la „112” şi a646x404[1] sesizat că, în jurul orei 22.00, fiica sa PÎRVU FLORICA în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că minora a fost internată într-un Complex de Servicii Comunitare din Buzău în luna martie a.c., iar în ziua de 16 aprilie a fost luată de mama sa pentru a petrece sărbătorile de Paşti împreună cu familia.

La data de 22 aprilie, în jurul orei 22.00, PÎRVU FLORICA a folosit telefonul mobil al mamei sale, după care a ieșit din casă și nu a mai revenit.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, PÎRVU FLORICA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării minorei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contibui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,70 m, păr lung, blond, drept, faţă ovală, ochi albaştri, ten deschis, prezintă o cicatrice pe piciorul stâng (laba piciorului) tip arsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings