Atanasiu exagereaza ?

Daca la alegerile locale au scos un scor apreciabile, imediat dupa, liberalii buzoieni au tinut mortis sa se autodistruga. Si mult nu mai aveau. Pe Ovidiu Anghel, cel care reusise sa dea un pic de vigoare partidului l-au scos din “functiune”, apoi cei care i-au vrut capul au plecat sa candideze pe liste de la alte partide. In consecinta, liberalii buzoieni nu si-au mai revenit.

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, candidat în capul listei pentru Senat a liberalilor buzoieni, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că, potrivit unui sondaj intern al PNL, în judeţul Buzău 80% din vot este ocupat de primele două partide, iar toate celelalte formaţiuni îşi împart 20 de procente.Teodor Atanasiu a afirmat că ‘partea tristă este că PSD are aproape dublu la această oră faţă de PNL’.’PSD are la Buzău 52%, faţă de PNL care are 28%, va trebui să trecem de 30% şi de aceea o să facem o campanie în care o să apărem de câte ori putem în faţa electoratului, fie prin mass-media, fie în mod direct prin acţiunile pe care le întreprindem, întâlniri publice sau din uşă în uşă, astfel încât să ne fie foarte bine înţeleasă oferta şi programele sectoriale pe care vrem să le punem în practică’, a mai declarat sursa citată.

Daca este san e luam dupa spusele lui Teodor Atanasiu, putem aprecia ca liberalii stau pe un procent excellent la Buzau. Un procentaj ca 28 la suta liberalii n-au avut niciodata la Buzau. Ma refer la perioada postdecembrista. Si asta ma face sa cred ca prim-vicepresedintele  liberal a cautat sa exgereze destul de mult pentru a da un imbold partidului, Macar din cifre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings