S-A SINUCIS DIN CAUZA RETROCEDARILOR

  O angajata a Prefecturii din Buzau, audiata de DNA Ploiesti saptamana trecuta, a fost gasita spanzurata, luni dimineata.

Femeia, in varsta de 57 de ani, a coordonat grupul de lucru al comisiei pentru reconstituirea dreptului de proprietate inca din perioada in care Paul Beganu era prefect.
Angajata prefecturii a fost gasita spanzurata in curtea casei sale, dupa ce saptamana trecuta ar fi fost audiata la DNA Ploiesti.
Poliţiştii nu au găsit pe trupul femeii urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei. “În această dimineaţă, în jurul orei 7.30, prin 112 s-a sesizat că o femeie în vârstă de 57 de ani din municipiul Buzău a fost găsită spânzurată în curtea locuinţei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma vizionării sumare a cadavrului nu s-au găsit urme vizibile de violenţă în afara şanţului specific de strangulare. Cadavrul femeii a fost transportat la Morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de Investigaţii Criminale pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul femeii”, a declarat agent principal Amalia Călugăru, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Inginera Luminita Ionescu a fost cea care, la nivel de prefectura, s-a ocupat de toate retrocedarile efectuate in judet din 1990 si pana in prezent. Asadar, era persoana care cunostea toate dedesubturile la toate restituirile de proprietati din judetul Buzau.  Si asta s-a petrecut si pe vremea tuturor prefectilor, inclusiv Paul Beganu.
Va reamintim ca fostul prefect de Buzau Paul Beganu a fost arestat, vineri, intr-un dosar de retrocedari ilegale, peste 5.000 de hectare fiind retrocedate ilegal, prejudiciul adus statului depasind 21 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings