PREMIERA LA BIBLIOTECA JUDETEANA

Primul eveniment cultural, desfășurat de Biblioteca Județeană Vasile Voiculescu, de la începutul anului.

Este vorba despre lansarea volumului ”Amintiri cu…și despre Marin Ifrim”, volum îngrijit de poetul Teo Cabel. Evenimentul va avea loc joi, 11 februarie, de la ora 13.00, la sediul central din Galleria Mall, unde sunt așteptați scriitori și oameni de cultură care au contribuit la elaborarea volumului.

 „Prin acest volum, Asociația Culturală <Renașterea Buzoiană>, sub conducerea președintelui Ovidiu Cameliu Petrescu, îl comemorează pe Marin Ifrim, valoros scriitor ivit pe meleaguri buzoiene, care a fost în același timp cel mai energic promotor al culturii locale (…) Acest volum deschide, de fapt, posibilitatea unei continuări a publicării amintirilor referitoare la Marin Ifrim”, precizează poetul Teo Cabel.

Biblioteca a pregătit și o expoziție cu volumele lui Marin Ifrim, cu autograf și dedicații, manuscrise și fotografii din activitatea acestuia.

Numărul invitaților la eveniment va fi limitat, pentru a se putea respecta distanțarea fizică atât de importantă pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus.

Totodată, Biblioteca Județeană reamintește cititorilor că a reluat programul cu publicul, program care se desfășoară  respectând siguranța utilizatorilor dar și a angajaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings