PERCHEZITII LA HOTII DE TITEI

Politistii fac peste 100 de perchezitii, marti dimineata, pe raza judetelor Ialomita, Buzau, Braila si a municipiului Bucuresti, fiind vizate locuintele unor persoane suspectate ca au furat produse petroliere.
Este vorba despre 112 perchezitii, in urma carora mai mult de 100 de suspecti vor fi adusi la audieri, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Aproximativ 650 de politisti participa la descinderile din aceasta dimineata. Autoritatile au estimat ca prejudiciul din acest caz se ridica la 1,8 milioane de lei.

“Perchezitiile sunt efectuate la locuintele mai multor persoane, banuite de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare de pe raza judetului Ialomita, precum si la depozite de colectare de titei.

In cadrul activitatilor, desfasurate in doua dosare penale instrumentate de politistii ialomiteni, sub supravegherea Parchetelor de pe langa Judecatoriile Urziceni si Slobozia, se urmareste depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni si a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se precizeaza in documentul citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings