PAZEA! GABITA ESTE IARASI SEFA PESTE COMISARI!

Gabriela Brezeanu, fost șef al Comisariatului Gărzii de Mediu Buzău din perioada 2010 – 2011, a fost surprinsă în ipostaze incendiare, în timp ce dansa provocator la o petrecere și își organiza ședințe foto erotice.
Un filmuleț și un set de fotografii în care angajata Gărzii de Mediu apare în poziții indecente a circulat mult timp printre angajații instituției. Unul dintre ei, sub protecția anonimatului, a ținut să la facă publice. În film, Gabriela Brezeanu apare în timp ce execută un dans erotic cu un scaun și un bidon, la un banchet de final de an al Comisariatului. În fotografii, tânăra care pe timpul zilei aplica amenzi de milioane apare la bustul gol, în ipostaze lascive.

“Este o mana o criminala, este cineva care probabil a vrut sa se răzbune, căruia, probabil, i-am dat vreo amendă odată. Oricum, fără dar şi poate, lucrurile nu vor rămâne aşa”, a declara, la vremea respectiva, Gabriela Brezeanu.

In 2013, la inceputul lunii septembrie, Garda de Mediu Buzau şi-a trimis la concurs toţi funcţionarii pentru a decide ce posturi vor fi eliminate din schema de personal. Cel mai mic punctaj la evaluare l-a obţinut fosta şefă a instituţiei din perioada Guvernării PDL, Gabriela Brezeanu. Cea mai bună impresie a făcut-o fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, care s-a angajat la Garda de Mediu imediat după ce a părăsit funcţia guvernamentală.

Gabriela Brezeanu a contestat deciziile, instanta i-a dat dreptate si incepand de astazi, 4 noiembrie, Garda de Mediu o are din nou ca angajata pe jurista Gabriela Brezeanu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings