Justitiarul Preda:”NU VA SCAPA NIMENI”

“Victor Ponta trebuie să plece, nu bătrânelul de 70 de ani care anunță ca va demisiona de la Ministerul de Externe, vă spun aici – Traian Basescu și Victor Ponta au intrat deja în cartea de istorie”, a spus Cezar Preda în intr-o intalnire cu presa de la sediul partidului democrat-liberal din Buzău.

Daca altadata, deputatul cu cele mai multe demisii la activ (motiv pentru care si el va intra in istorie), aparea in fata presei cu mimica omului invins si  crispat, de data aceasta inclusiv mustata-i stralucea.

In conferinta de marti, Preda a facut de mai multe ori trimiteri la “istorie”, in sensul ca a preluat, fara sa citeze sursa, diminutivul de “pisicut” aplicat ades de Traian Basescu cel de care se leapada deputatul buzoian. Deputatul Preda a uitat probabil cum a patruns cu maturatul prin garile de la Ploiesti pana la Suceava pe vremea cand ministru la transporturi era Basescu , iar Cezar Florin era seful de la RER-ul mama.

De asemenea, el a amintit și “mașinăria de furat a PSD Buzău”, spunând că “toate acțiunile în instanță îndreptate pentru abuz în serviciu” împotriva secretarilor de primarii și de județ, vor fi menținute.

Cezar Preda a menționat și despre problema urnelor mobile.”Va fi verificat fiecare cetățean care a cerut urna mobilă… și vă anunț că suntem pe locul 4 pe țară, la Buzău, la verificatul listelor speciale. Nu va scăpa nimeni!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings