„FABRICA” DE TIGARETE MUTATA IN SEDIUL POLITIEI

Peste 37 de kg. de tutun mărunţit, 5.000 de ţigarete, 128.600 de tuburi pentru ţigarete şi 20.000 de lei au fost ridicate de poliţiştii din Buzău, în urma a 6 percheziţii efectuate, în această dimineaţă, la persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepozitului fiscal a unor produse accizabile.

Joi, 5 martie, poliţiştii din cadrul inspectoratelor  de poliţie judeţene Buzău şi Satu Mare au efectuat sase percheziţii, dintre care cinci la locuinţele unor persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepozitului fiscal a unor produse accizabile, iar una la sediul unei societăţi comerciale din Satu Mare.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 37 de kg. de tutun mărunţit, 8 dispozitive pentru mărunţirea tutunului, 11 dispozitive pentru injectarea tutunului, 11 piepteni răzuitori de tutun, 5.076 de ţigarete confecţionate artizanal cu însemnele unor mărci renumite, 128.600 de tuburi goale de ţigarete, precum şi 20.000 de lei.

Patru persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri, dintre care un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings