EMOTIILE S-AR PUTEA SA-L LASE FARA SCAUN PE PREFECT

Prefectul judetului Buzau, Gabriel Balta, a fost intrebat care sunt localitatile din judetul sau care sunt inca DSC01217izolate din cauza ninsorilor, insa nu a reusit sa numeasca decat doua dintre ele.
Balta a putut sa aminteasca doar doua dintre cele mai afectate localitati – Valcele si Bradeanu.

“Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo”, a declarat prefectul buzoian jurnalistilor.

Totodata, intrebat de ce nu raspunde la telefon nici jurnalistilor pentru a informa cu privire la starea din judet si nici primarului din comuna Breaza, prefectul judetului Buzau a precizat: “Nu am raspuns pentru ca eram in discutii, am fost intr-un comitet operativ de dimineata, nu am timp tot timpul sa raspund la telefoane”.

Gabriel Balta s-a intalnit, marti, cu vicepremierul Liviu Dragnea si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, ei mergand in localitatea Vadu Pasii, una dintre cele mai grav afectate de ninsori si viscol, in ultimele zile.

Vicepremierul Dragnea i-a atras atentia prefectului Balta vizavi de emotiile afisate si de coordonarea necesitatilor judetului in aceasta perioada dintre doua coduri rosii.

Vicepremierul Liviu Dragnea nu este strain prin Buzau, municipiu din care a avut trei colegi de grupa in facultate: primarul Constantin Boscodeala, inginerul Romeo Popescu- seful departamentului de transporturi de la Consiliul Judetean Buzau si inginerul Costel Raducu-fost sef birou tehnic la TRANS-BUS S.A.

Despre inginerul Gabriel Balta, actualul prefect al judetului Buzau se pot spune foarte multe: este un tip muncitor, foarte corect, bun profesionist in meseria sa, este omul care nu stie sa spuna NU etc. Are insa o problema pe care nu stie cum sa o corecteze: este extrem de emotiv.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings