Dezvaluri din tribuna oficiala

“NU EU AM CERUT FALIMENTUL GLORIEI”!
Subsemnatul Ionel Turturică de profesie inginer, reprezentant legal al S.C. AGI CONSTRUCT Buzău, vă aduc la cunoștință următoarele:
În urma ședinței Tribunalului Buzău din data de 03.09.2015 privind falimentul Gloriei Buzău, reprezentanții unui ,,trust de presă” au prezentat situația într-o direcție controlată din motive pe care o să le dezvălui în cele ce urmează. Este pentru a treia oară când reprezentanții aceluiași trust de presă m-au calomniat, opinia publică a fost dezinformată, iar vinovații au rămas fără vină și s-au ales cu mângâieri părintești.
Iată despre ce este vorba. Săptămâna trecută, se titra, cu literă mare, atât în presa scrisă cât și la postul de televiziune al trustului:,,Turturică a cerut falimentul Gloriei”
Apelez la presa echidistantă, corectă, imparțială pentru a prezenta opiniei publice adevărul, extrem de sensibil, dar și de interes major pentru buzoieni.
Nu eu am cerut FALIMENTUL GLORIEI ci AJFP Buzău!
Interesant este ca, deși am sprijinit continuu echipa fanion a județului, la începutul procedurii de insolvență nu am fost admis la masa credală! După mai multe procese am reușit să fiu înscris la masa credală, atât ca persoană fizică (76.342 lei), cât și cu societatea pe care o reprezint – cu suma de aproximativ 200.000 lei (2miliarde de lei vechi!).
Menționez faptul că în ședința creditorilor din data de 12 Iunie 2014, ședință în care s-a propus prelungirea Planului de Reorganizare, am votat pentru prelungirea planului. Interesant este ca același trust de presă, ca și acum, mi-a adus prejudicii de imagine declarând că aș fi votat împotrivă!?!
Și de această data sunt calomniat și se repetă aceleași minciuni la adresa mea, scrise de persoane care se lasă “cumpărate” pentru o “sumă” derizorie.
La termenul din 3 Septembrie 2015, AJFP a fost cea care, în scris, a cerut falimentul Gloriei Buzău și în nici un caz eu sau societatea pe care o reprezint. De fapt, AJFP Buzău a trimis domnului judecător Sindic o adresă scrisă – nr. 4362/14.08.2014 în care se specifică că sunt de acord cu prelungirea planului de reorganizare pentru încă un an, cu condiția ca F.C. Gloria Buzău să achite până la sfârșitul anului 2014 suma de 400.000 lei – sumă destinată exclusiv acoperirii restanțelor din planul inițial … lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi.
In fapt nu am fost doar eu de acord cu această condiție ci toți creditorii au dorit achitarea restanțelor până la finele anului 2014.
Din data de 12 Iunie 2014 până astăzi restanțele au crescut în loc să scadă, adăugându-se încontinuu noi creditori! Dacă ne uităm la suma datorată către AJFP Buzău la data de 12 Septembrie 2012 când s-a aprobat insolvența, aceasta era de 1.764.203 lei (aproape 18 miliarde!!!) iar la termenul de saptămâna trecută – după 3 ani – suma este de 1.440.674 lei (14,5 miliarde).
Mai menționez faptul că, din totalul sumelor pe care le am de primit atât în nume personal cât și în dreptul societății pe care o reprezint (aproximativ 200.000 lei), au fost achitați doar câte 10.400 lei.
Prin urmare, în ședința de Joi – 3 Septembrie 2015 – nu am făcut nimic altceva decât să cer achitarea datoriilor F.C. Gloria Buzău către mine si societatea pe care o reprezint și nimic mai mult … (voi reveni în nr. viitor cu noi detalii și dezvăluiri!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings