DEȘEURI SORTATE ȘI RECICLATE – PENTRU SĂNĂTATE

Invitație eveniment

    Centrul de Informare Europe Direct și Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău, structura gazdă a Centrului vă invită să participate vineri  26.02.2021 începând cu orele 12.00, la evenimentul DEȘEURI SORTATE ȘI RECICLATE – PENTRU SĂNĂTATE, ce  se va desfășura online pe platform Zoom.

Evenimentul de informare și dezbatere face parte din Planul de acțiuni al CIED Buzău – Prioritatea nr. 1 a Comisiei Europene – Pactul Verde Europen.

Agenda evenimentului va fi următoarea:

  • prezentarea Pactului Verde European;
  • gestionarea deșeurilor- proiecte de success implementate în județul Buzău;
  • importanța colectării selective.

Va fi evidențiată de asemenea importanța unui mediu sănătos fără poluare și strategia Comisiei Europene pe probleme de mediu pentru următoarea perioadă.

Prezentările vor fi urmate de o dezbatere a temei prezentate prin încurajarea unui dialog activ cu participanții la eveniment.

Oricine este interesat de participarea la eveniment este rugat să ne contacteze pentru a primi datele de conectare la platforma Zoom.

Persoana de contact din partea Centrului de Informare Europe Direct Buzău este  Marius Parfene-Banu, telefon 0752 139298, e-mail: marius.parfene@cciabuzau.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings