Constantin Boșcodeală, îl susține fără rezerve pe Victor Ponta

Liderul PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală, a afirmat marți, într-o conferință de presă, că îl susține ‘fără rezerve’ pe președintele partidului, Victor Ponta, iar cei care au obținut rezultate proaste ar trebui ‘să facă un pas în spate’.

‘Nu PSD-ul a pierdut alegerile prezidențiale, ci Klaus Iohannis le-a câștigat, iar toată lumea, cum este normal într-o democrație, l-a felicitat. Cetățenii și-au votat președintele țării și au făcut legătura doar într-o mică măsură cu partidele’, a declarat președintele organizației județene Buzău a PSD.

Constantin Boșcodeală a afirmat că sunt anumite organizații PSD care ‘nu și-au făcut treaba’.

‘Anumite organizații PSD trebuiau să aducă la cunoștința publică mai mult ce a făcut Victor Ponta pentru această țară, Klaus Iohannis nu a făcut nimic, decât că i-a luat locul lui Crin Antonescu, aceste organizații trebuiau să arate situația legată de pensii, situația legată de salarii și la proiectele care în momentul de față au intrat în funcțiune și aduc bunăstarea cetățenilor, singura care contează’, a spus liderul PSD Buzău.

El a mai spus că îl susține pe ‘Victor Ponta fără rezerve”. “În condițiile în care am văzut că unii lideri de partid din teritoriu ai PSD au început să conteste, ba să ieșim de la guvernare, ba că nu e bun. Cei care nu sunt buni sunt în primul rând ei, care au obținut niște scoruri foarte proaste pentru Victor Ponta, și cred că ei ar trebui să facă un pas în spate’, a mai spus Boșcodeală.

În județul Buzău, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale candidatul alianței PSD-PUNR-PC, Victor Ponta, a obținut 60,9% din voturi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings