Condiția obligatorie pusă de PSD pentru a discuta cu Guvernul d

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o serie de propuneri ale formațiunii pentru lupta împotriva coronavirusului, acesta afirmând că renunțarea la „restricțiile fără logică” precum închiderea magazinelor de la ora 18.00 reprezintă „condiția obligatorie” pentru ca PSD să aibă un dialog cu Guvernul.

„Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți să provocați doar să provocați haos și tensiune socială!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a avansat și unele propuneri. „Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulate a angajaților; Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea; Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă”.

„Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, a precizat liderul PSD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings