CEI MAI BUNI DINTRE CEI BUNI!

Topul firmelor din judeţul Buzău a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţul nostru, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri. Acesta constituie unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare la nivel naţional şi internaţional a firmelor buzoiene cu rezultate economice deosebite. Este un moment prielnic de a schimba idei, de a crea noi parteneriate și de a sonda noi oportunități de dezvoltare.

   Asa cum s-a anuntat la festivitatea de înmânare a diplomelor, festivitate care a avut loc joi, 13 noiembrie 2014, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău va edita si in acest an un Catalog al firmelor clasate pe primele 10 locuri în TOP, care va fi distribuit gratuit pe plan local, naţional şi internaţional, realizându-se astfel şi o promovare a societăţilor comerciale buzoiene.

Din respect pentru cei care prin muncă, pasiune și perseverență si-au respectat angajamentele, si-au respectat angajatii, si-au respectat partenerii, si-au neglijat, uneori, pe cei dragi , Alarma Buzoiana va publica, in scurt timp, clasamentul celor mai buni dintre cei buni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings